home   Home       Fotogalerij       Routebeschrijving       Contact       Algemene voorwaarden
Chipolbrok

Chipolbrok

De Chinese Polish Joint Stock Shipping Company is bij klanten bekend onder de vertrouwde naam CHIPOLBROK. In 1951 werd de onderneming, als eerste joint venture in de volksrepubliek China, opgericht. Het hoofdkantoor staat in Shanghai en de branch offices in Gdynia en Houston.

In de loop van de jaren heeft Chipolbrok een uitstekende reputatie verworven dankzij een ongekende betrouwbaarheid en een hoge graad van dienstverlening. Het bedrijf is nu dan ook een van de toonaangevende conventionele vervoerders en biedt maandelijks twee wereldwijde diensten aan vanuit:

  • Continentale havens naar de belangrijkste Chinese havens / havens in het Verre Oosten
  • China / Verre Oosten naar Europa / Middellandse Zee
  • Europa naar het Verre Oosten via het Midden-Oosten / India
  • Europa naar VS en de Amerikaanse Golfstaten
  • China / Verre Oosten naar VS en de Amerikaanse Golfstaten
  • VS en de Amerikaanse Golfstaten naar Europa
  • VS en de Amerikaanse Golfstaten naar China / Verre Oosten en Zuidoost-AziĆ«

Chipolbrok is een succesvolle onderneming met groeiende vrachtvolumes en marktaandeel. Momenteel exploiteert Chipolbrok een eigen vloot van 20 moderne multipurpose triple-decker schepen, ideaal voor vervoer van goederen zoals projectlading, zware en lange stukken, metrowagons, voertuigen, machines en massagoed evenals containers. De tonnenmaat van de schepen loopt uiteen van 18.144 tot 30.435 DWT.

De vloot omvat 9 multifunctionele schepen met kranen die een hijsvermogen tot 640 ton hebben. Daarnaast zijn ze uitgerust met een dynamisch systeem van pontons, waarmee de laadcapaciteit van de onderruimen wordt geoptimaliseerd. Bovendien heeft Chipolbrok 7 schepen gemoderniseerd en uitgerust met nieuwe zware kranen met een hijsvermogen van 300 ton.